Wednesday, June 5, 2013

Alhamdulillah i am 21 years old.. sangat happy yeayy !!

Assalamualaikum .. 

first of all .. Alhamdulillah.. i am 21 years old ! .. wuhuuu semalam 4th jun 2013 adalah hari lahir saya 
..seriously i,m so happy.. bangun tdo jer kemas bilik2 sikit sambil dengar ummi mengaji dekat bilik ummi .. sayu2 je dengar ..saya rasa bila saya balik kolej ahad ni ..mesti saya terdengar2 suara ummi mengaji lagi pagi2 kan.. hm cerita nya .. bila bangun tdo jer n kemas bilik .. ummi terus dtgg kat bilik dan ucap selamat hari lahir  ita ...haaaa mase ni saya sebak nak nangis ..tapi senyum je depan ummi dan ucap terima kasih sebab dah lahirkan ita pd tarikh 4 jun 1992 dulu .. 

dannn malam tadi sepanjang masa saya tidur ..asyik terjaga je sbb bunyi fon notification dari kawan2 yang wish dekat wall saya .. hehe saya sengaja xnak buka wall fb semalam sbb sgt excited .. sekali setahun kan ..sampai lah lepas pukul 12 malam tadi baru sy buka wall and buka notification .. dannn weheeee .. sgt sukaa .. bila tgk bawah ni .. ada 162 orang yg wish birthday saya dekat wall .. dan byk lagi wish dari kwn2 dr oversea melalui whats app , line dan we chat .. haha sgt suka bila ade org nyanyi lagu birthday kat wechat .. feeling awesome sorang2 ..sy dgr byk kali lah ..sbb seronokk hehe .. dan paling suka semua my bestie pun wish birthday saya ...honey .. dila .. syima ..airen ..oley ..and ramai lagi .. sayangg korang dunia akhirat .. :) 

selain tu .. ade 2 perkara lagi yg terjadi .. semalam saya jalan2 dalam page mahallah kuis dengan niat nak cari roomate sy untuk sem 3 ni ..yela kami reserve bilik tpi nye xtau sape roomate kite kan ..sy amik bilik type c so kami berdua je ahli bilik...masalah sy sekarang ..kuis keluarkan jadual untuk fakulti kami amik kunci bilik hari jumaat .. tapi ayah dan abg sy kerja ..so xblh la nk amik kunci bilik kan..dan masalah sekarang ..sy kena cari roomate sy sbb nk tau dia ade tak dekat bilik ahad ni ..sbb sy nak balik hostel tanpa kunci .. dan di jadikan cerita nya ..semalam ada kak asiah yg temukan sy dengan kakak roomate sy .. ALHAMDULILLAH Allah bantu sy di saat sy betul2 perlu kan pertolongan NYA .. weheee sy dh dpt contact pun dgn akak bilik tu ..ahad ni sy pergi kuis dan boleh masuk bilik tanpa kunci yeayy !
i love Allah .. Dia selalu ada bila sy perlukan Dia .. Dan selalu tenang kan sy :) 

dan kejadian kedua tu sgt privacy nak cerita ..biar sy dan Allah jela tau hehe...tapiii apa yg sy niatkan .. Allah makbulkan ! Allahu sangat bersyukur.... 


dann disebabkan sy sgt seronok..jadi printscreen semua yg wish dkt wall fb sy hehehe.. feeling excited  
sbb semua ni kenangan kan ..sekali setahun je ..so bila sy rindu sy akan tgk semula entry ni ..sgt appreciate ini kawan :)  MAY ALLAH BLESS YOU ALL .. AMIN 

terima kasih 162 orang di atas ni :) 



dan sgt terkejut sbb belum lagi masuk 4 jun .. tapi ummi sy dah post awal2 ucapan selamat hari lahir utk sy dekat wall fb hehe ...tgk tu pukul 11.21 pm / 3 jun tau :) sayangg ummi sy sangat ...





































































finally dah habis .. terima kasih sebab baca entry kite kali ni .. haha i,m so sorry kalau ade yg ter over excited
bukan apa ..sy just sangat happy ..ye sangat2 :)



 Alhamdulillah for all of this Allah :)

by the way .. thanks for reading dear :) May Allah bless you All . wassalam

No comments:

Post a Comment