Thursday, April 18, 2013

#at cairo egypt .. coffee time with my brada n sista

Assalamualaikum....

Alhamdulillah...seronok sgt dekat mesir ni...walaupun baru 5 hari...tapi dah rase excited nk dduk sini...seronok sbenarnye duduk di negara orang ni..sebab kita boleh belajar untuk berdikari..yeahh sgt berdikari...sebenarnye banyak yg nak share dlm blog ni..tapi tak tau nak mula dgn yang mane..

Okay semalam abgde bawak sy n adik pergi city stars,cairo sebab nak buat no fon saya  ..so dah ade no fon ni senang sikit lah klau nk call dgn abg n adik n kawan2 dekat mesirr :)... so saya pilih no dari etisalat ..



Dan lepas tu kami pergi ber coffee sebentar ...jom tgk gmbar nak :)


Ni nama cafe nyer

With my adik..nurul iffah ♥♡

Yeah thats meee ..

Suka plak i edit cmni...hehe

Abgde .... thanks for take care of me and efa ...






Okay...ini mocha ... abgde punya ...nampak sangat yummy kan..cream dye..fuhh sedap betul tgk kan..

Okay ni air kami bertiga..1) ice caramel mochaciato ...2) ice chocolate blended...3)mocha 

Cepat pilih dlm menu tu..hehe
Cantik kan kedai ni...tenangg nye
Nanti kalau abg sy dpt buka cafe dekat mesir...abg cadang nak hias cafe dye mcm ni..sangat awesome kann ..haa oke lah sampai sini je dulu..nanti kite sambung lagi ehh ..banyak lagi nak share ni sbnanr nye...

Okay wassalam..jgn lupa like :) ♥♡♥♡

No comments:

Post a Comment